<3


everyday is a new beginning

underbara lediga dag! sov till typ 9 eftersom jag blivit som en gammal tant så kan jag typ inte sova längre än så! getting old! så har hunnit med att tvätta, städa och även kollat nått avsnitt HIMYM.

Snart tänkte jag ta mig en PW, är inte ett dugg sugen då mina ben är helt döda efter all träning den senaste tiden! har cyklat ca. 8 mil och gått 2 mil sen så går man ju hela tiden på jobbet så mina ben är döda! men vill man slippa ligga i vassen nästa sommar så gäller det att kämpa på! nej man kanske skulle ta och bege sig ut i renget! Ciao


Natti natt!

Idag är jag riktigt trött efter dagens jobb så tänkte strax sova! ska kolla några avsnitt HIMYM först tänkte jag! :) I kväll har jag bara tagit det lugnt, ett glas vin lite popcorn och film mys med ansiktsmask osv. ganska skönt att vara själv ibland, känns som att man får mest saker gjort då! Elias är på fin middag med alla första års juriststudenter ikväll. Han var så fin i sina kläder. :) nej nu ska jag kila, jobb imorgon!  God natt!

the naked truth

Fredag!

God morgon!
Har latat mig lite så har legat i sängen tills nu! tänkte strax ta på lite kaffe och sedan ta mig en löptur. Sen när jag kommer tillbaka så hoppas jag elias har kommit hem med lunch! :) vart så sjukt sugen på skagen macka, finns inget bättre! sen ikväll blir det jobb 17-21 igen. inte så många timmar men det är skönt det med ibland!
Och i helgen är det jobb som gäller så kommer ha fullt upp, mitt jobb har blivit min fritid! Nu är kaffet klart så ska kila, Ciao!Bitter!

Helgen vart lugn, jobbade fredag och lördag! var dock inte min bästa helg, har ju inte haft turen på min sida direkt den senaste tiden! I lördags så glömde jag helt bort att det var lördag så sotd och vänta på bussen och sen slog det mig att bussen inte alls skulle komma då jag trodde! det var ju helg så den går inte lika som på vardagar! så sprang in och kollade snabbt när nästa buss på stan skulle gå så jag skulle komma i tid till jobbet! så tog cykeln ner på stan och hann bussen precis! var så stressad så ställde cykeln vid ett träd och låste fast den runt ett galler som finns där! när jag sedan slutade vid 4 gick gick till stan för att hämta cykeln och jo vad hade hänt, NÅN jävel hade snott min nya cykel som jag fick när jag fyllde år i maj! Vart så sjukt arg, länge sen jag varit så arg! Har liksom nästan en mil till jobbet och tänker fan inte ta bussen varje dag! så nu får jag gå till jobbet, kommer bli kul när man börja 8 på morgonen... nej jag är så jävla arg på den som tog min cykel, vem fan är så jävla pantad och gör så?!

Men iaf, det var min helg det typ! igår var jag och elias ner på stan och käkade lunch. Hittade en kina restaurang med buffé, maten var riktigt god! älskar sådan mat! Och idag har jag städat och nu håller jag på och tvättar! vid 3 ska jag börja gå till jobbet, jobbar 17-22 idag! ser inte fram emot den långa vägen att gå, men finns inte så mycket jag kan göra åt saken! tänker fan inte vara lat och ta bussen! Aja, det var min helg iaf! nu räknar jag ner dagarna tills min Mamma ska komma och hälsa på! 3 veckor kvar!

12:e September

God morgon!

har nyss duschat och nu sitter jag och äter frulle och taggar för 11-20! Idag tänkte jag vara så duktig att jag ska cykla hela vägen till jobbet, det är lite träning iaf!

Men iaf. Helgen vart lugn, så vart även måndag och tisdag! Har fått mycket gjort och det känns så jävla skönt! Maxprovet är klart så ska kolla idag när jag får bli skickad till sthlm. har även städat och tvättat så det ser mycket bra ut hemma! Trivs så bra i våran lilla lägenhet! :) nu tänkte jag äta upp lite fort, måste fixa klart mig!! Puss


God morgon!

Alldeles för pigg ligger jag nu i sängen, har gjort det i snart en timma! har jobbat 8-16 två dagar i rad plus att jag gick hem från jobbet båda dagarna, det är 8km om man tar den närmsta vägen och jag vette fan vilken väg jag tar men den känns lång... men iaf. så igår då slockna jag tidigt i soffan så nu ligger man här vaken helt ensam när man är ledig!

Idag så hade jag tänkt tvätta och sen ska jag plugga, ska göra ett maxprov så jag kan bli skickad till maxskolan och sedan bli assistent på jobbet! :) sen ska jag försöka övertala elias att vi ska cykla och handla lite ute vid Nova, där mitt jobb är! tror inte han kommer gå med på det, men jag ska försöka med mina hundögon! nu ska jag göra lite frukost till oss, Pannkakor!!


god natt!

nu säger jag god natt efter ett 11.30-20 pass och laddar om för ett 8-16 pass!


love beyond words


3:e September

Ledig idag efter en lång jobb helg! ska försöka göra lite nytta tänkte jag, ska tvätta, städa, storhandla och även träna! känns som en underbar dag här nere i värmen!
Måste även fixa till lägenheten lite mer, har fortfarande några kartonger som måste tömmas sen så måste dom tomma ställas bort! ser så stökigt ut med kartonger. tavlor måste även sättas upp och lite annat små fix! Måste dock hitta någon som vill låna ut en skruvdragare, och det är ju inte det lättaste när man knappt känner någon här! haha. nej nu måste jag göra lite nytta känner jag!

1/9 2012

Pigg och glad ska jag nu bege mig mot ett 12-20 pass! ska bli skönt att få jobba lite, har fått ganska många pass nu. Awesome! Gårdagen vart helt lugn för mig, Vampire diaries och lite träning på det! fick även möta upp en alldeles för full pojkvän, han är charmig han! Nej dags att rulla nu, Puss!


RSS 2.0