bitch I go hard

ligger i sängen typ nyvaken och har damp!! varför ska jag vara den som är sjuk äver nyår?? gaah är galen!  min dag idag kommer vara så jävla bitter!  så mycket som behövs göras men inget jag orkar egentligen!!  ska träffa tjejerna iaf vid 2 för att prata nyår så då måste jag duscha och fixa mig (så jobbigt)  och så måste man prata har ingen röst kvar :(  ja ni kanske hör att jag är på hugget idag, dampigare brud får ni leta efter!!  ääh jag tar på musik och drar!  hatar tjockisar hej!

man tror man vet så mycket här i livet men egentligen vet man ingenting.

.

.


put your self first, always


yeah boy I like it.

helgen vart awesome med mys med joachims mamma och sen fest med mina tjejer på lördagen och även efterfest! :) loved it. igår vart det jobb 8-14 och dumma jag envisades med skinnjacka och jag frös ihjäl men klart man är en krigare! sen vart det fika mys med kamilla och elin!  idag sov jag till 11 sen kollade jag gossip sen vart det långprommis med mamma och jag solade även!  nu ikväll har jag vart hundvakt åt min bebis harry!  och snart ska jag ta mig en dusch och sen ska jag försöka somna i en ganska bra tid iaf!  ja mer än så ser inte mitt liv ut nu.

you shoot me down, but I get up. I'm bulletproof, nothing to lose

redan torsdag och jag gillar det så mycket!!!  Nyss vaknat då jag vänt om dygnet, men jag jobbade ju som sagt natt i tisdags och kom hem halv 5 på morgonen så inte konstigt! haha. lätt det blir sent när man jobbar med lollo, vi båda pratar ju sönder varandras öron!  så igår sov jag till typ 4?! så tyckte jag var riktigt duktig som redan är vaken vid 1 ;)  Idag blir det iaf jobb 17-22 riktigt skönt pass sådär!  och imorn jobbar jag 15-20 och sen tar jag helg!! wiihoooo!  nej nu ska jag kolla true blood, nästa serie jag har börjat nöta! har ju kollat alla avsnitt med vampire diaries ju, saknar mina salvatore bröder!!!!

RSS 2.0