äntligen hemma!

nu är jag hemma i lilla enköping igen, så himla kul att träffa familj och vänner igen och dessutom mina djur som jag saknat massor! kom med tåget vid 12,52 så mamma hämtade upp oss så vi slapp gå med våran packning! sen vart det lunch med elias och min syster! sen så skulle vi kolla klappar men det vart inte så många, det vart mer lite klappar till mig själv! så typiskt! haha. sen nu ikväll har jag vart i stallet och bara myst med min polle! tog med mig harry också så hade båda mina djur, är så nöjd! det vart ett hårt pass med lucky idag så imorn kommer jag ha sjuk träningsvärk men om man vill gå ner i vikt så är det bara kämpa på! nu har jag nyss solat så nu blir det att gosa ner mig i sängen med harry och grey's anatomy! imorn ringer klockan tidigt då jag ska till uppsala för att kolla upp mina knän och handla lite klappar med mormor! God natt ♥


12.12.12

Idag har jag vart ledig=underbart!  Åkte ut till Nova för att träffa Veris, idag har vi fan pratat konstant i 3 timmar! haha. hon är en sån härlig prick!  vi satt först på jobbet och drack kaffe sen en runda inne på nova, jag hittade massa saker som ska inhandlas på fredag! Idag har även min morbror gift sig, äntligen gifte dom sig! lite synd att jag inte är där på deras stora dag! :(  det värsta att bo så långt bort! men bara 8 dagar kvar tills jag åker hem igen! :)  nu ska jag kolla Grey's sen blir det en kall vinterpromenad!
 
 

Måndag!

Lördagen vart så jävla bra, bästa kvällen någonsin! förfesten var awesome med alkohol och massa snack! sedan vid 12 tiden så tog vi bussen ner till stan för att snabbt ta en öl vid station innan tåget gick! dock så trodde vi att vi hade mer tid än vad vi egentligen hade så ölen var det bara att svepa för att sedan springa till tåget! sen efter att ha svept en sån stor öl så snabbt så gick det sedan bara utför! det vart shots, massa dans och annat och sedan efterfest i mamlö hos chefen! kanon kväll! dagen efter var dock inte lika kul då man skulle jobba 12-20.... var helt död! hade sån tur att oscar också skulle jobba så vi tog tåg och buss tillsammans! var förstörd typ hela dagen men lyckades hålla ut. är dock bakfull fortfarande, men det är värt att vara det efter en sådan bra kväll!

Idag har jag jobbat 8-16 så nu ligger jag i sängen och försöker få upp värmen, är ju galet kallt ute! imorn är det jobb igen som gäller! bara 5 arbetsdagar kvar tills jag ska åka hem till min underbara familj och mina vänner!♥

ikväll blir en bra kväll!

inväntar några från jobbet, vi kör hos mig den här gången! blir nog utgång i malmö sedan, kommer bli grymt!


Skit dag!

började så bra, slutade i kaos! Hej

♦ ♦ ♦

 
 

Underbara december!

Idag har jag vart ledig så det vart en tur till nova för lite julshopping med Vera! Hittade inte så mycket, mest saker som jag själv ville ha, så köpte lite klappar till mig själv! ;)   ska strax käka lite mat hade jag tänkt, sen blir det att kolla lite Grey's, det är jag värd! sen imorgon är det jobb som gäller ända fram till tisdag nästa vecka!  Det gör inte så mycket att jag ska jobba mycke nu, för snart är jag ledig i två hela veckor för att vara med min undervara familj hemma i enköping! Saknar dom. ♥    Fast måste säga att jag trivs sjukt bra här nere, måste vart mitt bästa val i livet! Nya människor, nytt liv och nya utmaningar. Love it!
 
 

Första december.

Idag är jag ledig är det även imorn, underbara lediga helg! Idag har jag inte fått mycke gjort, har tvättat lite men mest har jag kollat Grey's anatomy! Madde tjata ju så mycket om den serien så kände mig lite tvingad. är inte ett fan av sjukhus direkt så har alltid vart lite emot att kolla på serien, men nu är jag fast! den är så sjukt bra så kan inte sluta kolla. är redan på säsong 4?! börjadekolla för nån vecka sen, så inte mycke till liv! Men iaf, tänkte strax diska måste bara ta på lite musik först, det går ju inte att diska/städa utan det! sen ikväll blir det film med älskling för att sedan sussa tidigt för imorgon är det Ikea som gäller!! ja det var alles, Puss!

Min älskade bebis! ♥

RSS 2.0