shit happens when you party naked

Min födelsedags helg vart helt kanon! Var ut på restaurang och käka på fredagen plus bio. Såg "The great Gatsby" riktigt bra film! Sen på lördagen drog jag hem till Alicia där vi grillade och åt god mat. Tillbringade kvällen i hennes uterum som dom har med vänner, vart dock en tidig hemgång för mig då det vart lite väl mycke alkohol med det gör mig inget! ;)  
Denna veckan är det endast jobb på schemat! Men som sagt, jag älskar mitt jobb så det gör inget för mig! :)  
Nu tänkte jag ta på ett avsnitt utav O.C som jag börjat kolla om sen blir det sova då jag jobbar 11-21 imorn! Puss
 
Denna veckan hittills, DJ och jag åkte till långa bryggan i Bjärred så himla fint! Skåne ♥

Livet i Lund ♥


Måndag, strålande sol och ledig!

Jag verkligen älskar mina lediga måndagar!  man får så himla mycket gjort då. Idag ska jag fixa lite hemma, städa osv. borde även fixa om i min garderob då det ser hemskt ut där inne, vi får se hur mycket jag hinner med idag! Ska även ut och ta en prommis i detta fina väder!  (:   Denna vecka jobbar jag bara två dagar, så det kommer bli en mycket bra vecka!  personalfest på torsdag och födelsedagsfirande för mig på lördag sen lite jobb osv i dagarna emellan!   Nu tänkte jag käka lite frukost då jag nyss gick upp typ, blir lite så när man jobbar stängningshelg! hehe.
 
 

never say never

har haft min lediga helg och det har verkligen vart behövligt!  har tagit det ganska lugnt, vart några öl igår i solen men somna ganska tidigt då jag inte är helt frisk än!  nu i veckan som kommer så jobbar jag 6 dagar, 4 16-00 och två 11-20... är inte taggad nånstans!  men sen veckan efter det så är det personalfest igen och även min födelsedag så det är bara att stå ut ;)   nu ska jag ut i solen en stund! Puss
 
en osminkad och trött tjej, vill bli frisk nu!

Valborg

Valborg här nere var så sjukt kul!  är så himla glad över att sara och emilia kom ner, dom var med och gjorde dagen till den bästa!   med mycke dans i stadsparken med typ 27 000 människor, stor scen med DJ som spelade så bra musik och bra människor runt omkring så var detta den bästa valborg hittills!  
 
 
 

RSS 2.0