I love everything about you


'no one is gonna love me better then you,

~~

Trey Songz


Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag.

ååh jag är så himla glad. allt bara flyter på och ibland tror jag till och med att det är en dröm! jag jobbar, umgås med underbara vänner, har världens bästa pojkvän som älskar mig mest av allt och snart den finaste lägenheten mitt i stan! jag är så lycklig, och inget absolut inget utav detta hade hänt eller känts om inte jag hade min joachim! du gör mig så hel. du får mig att kännas speciell och jag älskar dig så. du och jag tills dagen då jag dör! Inget absolut INGET kan ta detta ifrån oss.
låten som får mig att tänka på dig, och jag kan lyssna på den tusen gånger om! kommer så väl ihåg första gången jag var hos dig, det här var den första låten som du dansa sådär porrigt som du kan till ;)
jag älskar våra dagar, våra minnen, allt som är vårt! ♥

**


I used to dream about the life I'm livin now. I know that there's no doubt I made it


mina bebisar hihi


du och jag tills mitt sista andetag!


the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return


gladast i hela världen!

Vi fick lägenheten!!

" I'm goin through it every time that I'm alone "



I love how you can make me laugh when I don't even want to smile ♥

*

kameran


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.

.

don't let the dream past away

What do I do
Stop…
Go…
Fail…
Succeed…
Live…
Or Die
I just got to believe

Believe... it's worth saving
And to get lost
Lost in a day dream
So why hesitate
Take me to another place
So far far away
So I can get out of the dark
High speed
Like I'm racing
Just like lighting
The sky is blazing
But you've lost your way
You've been lead astray
Are there better days
For My Fallen Dreamer

Believe
In You
You got something to prove
You're a star
Watch you shine bright
On your way to the lime light
Finish Line
The sweat and tears
You can channel all of your fears
Open your eyes
Your eyes
Indeed will be alright

You don't believe no more, you don't even sleep no more
Dream no more, you don't even dream no more
Dreamer, Dreamer
Why Don't you Just Dream Again?

fake it until ju make it

nu tar jag en bloggpaus pallar inte sitta och skriva ner mitt liv! tjarrååå
; a change will happen soon, I will succeed

15/10 - 10


'Cause we gon' rock this club

Ikväll ska det firas, för imorn fyller Linda 20år!! :) Grattis i förskott sötnos! ♥

Now, then, later, there will always be you

nu ska jag sussa, lång dag imorn. Pussis
ps. jag älskar joachim! ♥

you are so beautiful in every way

oooh boy säger jag bara! Idag vart det uppstigning halv 7! väntade på att mamma skulle komma med harry så vi kunde ta en morgon prommis! var ute i 45min hur kallt som helst. när jag kom hem kröp jag ner i soffan med filten och vad händer, jo chefen behövde mig på jobbet så det var bara att klä på sig ta med mig harry och gå upp till jobbet, och det är en bit dit lite längre bort en s1. puuh. sen massa stress på jobbet, hoppa över lunchen för att ta ut harry sen mera jobb och sen gå hela vägen från jobbet och hem. väl hemma så beställde jag snabbt hem lite kläder för att sedan cykla upp till stallet, och ja det är en bra bit dit med! red ut först sedan körde jag lite markarbete och det är fan mycke träning med att rida! sen cykla hem i mörka natten och när jag kom hem dog jag!! käkade god mat med älskling och snart ska jag ta mig en dusch för att sedan slänga mig i säng för imorn är det uppstigning halv 7 igen! kommer iaf sova som en gud inatt (Y)
morgondagen måste gå fort för imorn kväll ska jag och älskling kolla lägenhet hihi. nej nu dusch! Puss





until the end of time

ååh idag är jag på super bra humör, eller aah det är jag väl jämt, är en glad prick ;)  men mest idag!! vaknade på helt rätt sida pigg och glad. mamma lämna harry till mig vid 7, som varje morgon eftersom harry är en del av mitt jobb :P  sen har jag städat fixat frillen och umgått med jossan, en kanon dag! var även ute och gick med harry! snart kommer älskling och då blir det fotbolls tittande och mys! intrnet hemma har dock dött så är hos mami nu. inte alls glad över det.. men vi ska fixa nytt!  btw längtar tills på tors då blir det lägenhetstittande hihi. nu ska jag kila! Tjing




;))

har just nu lite tråkigt så har ritat ett självporträtt av mig på paint! ;)

People change, things goes wrong, shit happens, life goes on

Har inte orkat skriva på ett tag, lazee! men iaf, förra helgen var kanon!
Fredag; tjej middag hos kamilla. maten var galet god och massa dricka vart det även!  gick därifrån vid halv 1?  mötte upp joachim som var alldeles för full (jag med) så gick vi till hans mamma där joachim decka och vi var väl där till 3-4?
Lördag; började klockan 9 att spy(som vanligt). höll på till 3 typ sen var det bara att duscha och fixa sif för att sedan vara hos min mamma och ha tjej fest, the good old times!  det var jätte kul att träffa tjejorna, vi ses ju dock inte allt för ofta :/  vi spela öl-spel sjöng singstar osv! vid 23 kom joachim och robban. vi var väl hos mamma till 2. sen gick vi med alva till bussen som hon missa precis stackarn... så hennes kille fick hämta henne!  sen när vi kom hem så slocknade joachim och jag prata med hans mamma till halv 5! :P  ja som ni kanske ser så vart det ingen oktoberfest för mig. sket i den fullständigt faktiskt! hade en bra helg ändå! :) ♥
sen i veckan har det endast vart jobb och en massa mys med min älskling! vi har kollat film, ätit god mat (som det alltid är när jag lagar ;)) även en liten tripp till västerås, sen bara vart med varann!
Fredagen som var; först på dagen hade jag harry som jag har varje dag! sen städa vi, träffa min syster en snabbis handla käk osv. sen vid halv 9 kom; ello, gson, robban, emil och pelle! vi körde wii, den som vann fick bestämma vem som skulle ta shot och det var robban som fick dom men han var lite feg ;)  sen träffa jag julia en snabbis! :)  sen lite senare kom denise och sofia, och sedan även alexsandra och lina! :)  jag sluta dricka vid halv 11 för vi skulle upp tidigt dagen efter men jag var fan full till 1-2 typ :P men iaf när alla hade gått så mådde jag någolunda bra så vi städa undan för att slippa se allt skit :P  somna vid 4 typ...
Lördags: Vakna upp och mådde kanonars! vi gick ner till källaren för att börja rensa ur förrådet eftersom det har blivit översvämning där nere! och jag kan ju säga att fyfan vad äckligt det var, mögel osv... så det var bara slänga! sen när vi var klara kom johan och vi åkte till återbruket!  på kvällen hade vi städat hela lägenheten till topp! så vi gick och handla! det vart fahjitas, as gött! sen spela vi wii, och joachim vann i matcher jag var sur som fan!! (dålig förlorare)  sen vart det film-mys! hihi. ja och en massa pussar för igår var det våran 2månaders dag!  jag somna vid halv 6 typ tror jag?
Och nu sitter jag här och lyssnar på musik och diskar! senare blir det en prommis sen sova tidigt för imorn ska jag upp halv 7 :(  så där fick ni allt en uppsatts ;) PUSS




saknar mitt bruna långa hår och att vara brun!! :(


Don't let the past catch up with your future

'

Joachim Sandberg

Vad skulle jag göra om du inte fanns? du är mitt allt, och jag älskar dig ♥

είσαι τα πάντα μου, είσαι ολόκληρος ο κόσμος μου


RSS 2.0