ÄNTLIGEN

Gott nytt jääääävla år:D:D    besta ever!!! LOVE YOU♥

kan inte bli bättre.

sliiiten

har inte skrivit på jätte länge, har haft det ganska mycke att göra. har blivit 3dagars festande, men det har vart hur kul som hellst!  vart fest hemma hos molle på juldagen. mycket trevligt. sen på annandagen vart det födelsedags fest hemma hos micke som skulle fylla 18år den 27:e. var askul hemma hos honom:)  sen vart det även joar.  vakna upp hur bakfull som hellst, men det var bara börja om för jag och molle skulle jobba på birka paradise som värdinnor. hade trevligt med min molle, lite för mycke alkohol för min del bara. så nu är jag lagom sliten och att börja om på nyår börjar göra mig liite orolig om jag ska vara helt ärlig. :P

Imorgon så blire det västerås och inhandla ett par skor, ja älskar ju sånna och jag har ju min samling som måste fyllas på ;D  sen kommer veroniiiica:D weeeey då blire uppesittar kväll och mys inför nyår:)

Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen med datan och bara ta det lugnt ska städa snart :(   Pusshej




Julaftoooon!

Vakna imorse helt av mig själv, jätte skönt! mamma hade lagt i lite saker i våra såkallade julstrumpor:P  så jag tömmde min som det var massor i. satt mig och läste en tidning som jag hade fått där i:)  nu så har jag hjälpt mami med maten och fixat mig! snart ska jag få öppna alla mina paket:D det var massor till mig under granen! eftersom jag vart så snäll iår som alltid:D  sen ska jag in till papi och öppna lite mer och ha jul mys!  sen blire att träffa vännerna en snabbis och säga god jul! wiiie. God jul till er alla och hoppas ni får en trevlig kväll!  för det ska jag ;)  PUSS


...........

Kanye West - Heartless

<3

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
 Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
 Seasons may change, winter to spring
 But I love you until the end of time
 Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song, and I'll be there by your side
Storm clouds may gather, And stars may collide
But I love you (I love you) Until the end of time (until the end of time)
Come what may
Come what may
I will love you until my dying day
Oh, come what may
Come what may
I will love you, oh I will love you

Suddenly the world seems such a perfect place
Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

yeye

Sick of crying, tired of trying, yeah Im smiling, but inside Im dying..



....

har tappat greppet totalt. vet inte alls längre. jag hatar det här så jävla mkt. jaghatar2008. blääää.  vill bara att veckorna ska gå fort, vill ha 2009!!!! det året ska bli bättre annars vet jag inte vad!  nu håller jag på och städar i mitt rum så mycket kaos kan man säga....  sen så ska hag slå in lite jul-klappar har bara 1kvar nu att köpa, riktigt skönt!  sen ska jag bara lägga mig i min säng och dö! såååå trevligt! har inga cigg heller btw, jag kommer avlida ikväll!



Looooov :)

Idag var sista dagen på min praktik, skööönt :)  men kommer sakna dom där pärlorna :(  men iaf, TOTO IS BACK :D
har saknat han massor, bäste! så ikväll blire änkie och toto:D   sen så har allt blivit annorlunda, jag gråter inte åt problemen längre jag garvar åt mitt liv, atta alla runt omkring orkar såra mig hela tiden och knulla min hjärna! shiiit. men iaf change rule's now! I love u if u proove it.   Nu har jag bråttom, så PUSS!



mmm l o v e it!

ja

I hate everything, why? 
fattar inte vad jag gör för att förtjäna denna smärta?
när ska den försvinna, ska jag alltd vara den man kan behandla som man vill?
snart S N A R T orkar jag inte mer...  

Tisdag!

Idag har vart en väldigt lugn dag. slutade tidigare på praktiken så jag åkte hem till maria, vi tog en liten promenad och solade lite, mysigt! :)  like always'   sen vid halv 7 så körde jag lite med papi, sen skjutsade han hem mig till mami. käka/drack lite mat sen vart det att plocka undan lite. sen vid 9 var det dagens höjdpunkt, Bodyguard! :D så sjukt bra film. så jag satt mig ner i soffan helt själv, mami var inte hemma, så det vart att mysa med sig själv och harry. :)  sen nu ska jag sova börjar tidigare imorn, 8! bläääää... men sov gott alla! Pusshej♥



Tess låg heelt utslagen i min säng när jag skulle plocka undan det sista för sovdax,
hon ligger här än men hon fick lov att flytta på sig en gång. så nu ska vi goosa och sova tsm :)


♥    kan inte bli bättre Trey Songz och Kendra Wilkinson på samma bild. GREAT! 


L O V E  I T !

yeeey

frågade nyss min lilla maria om hon ville hjälpa mig, har börjat blivit lat igen så nu ska vi ut och röra på oss ofta sen ska vi göra oss till negrer's till nyår:D jippie yeeeey! kan ej bli bättre med allt aso! sova gött som en griis nu, PÖSS!


'I will always love u

för den som orkar hahaha

yeeeeeey.
Lördagen.
I lördags på dagen träffa jag molle, vi kolla på fotboll i i-huset. det var mysigt snacka skit och kolla på grääb's när dom spela. såg tyvärr inte hela matchen eis spela. sen bar det av till ilian där det var ännu mer spännande. viktig match, det vart oavgjort så båda lagen gick vidare. där träffa jag även julia en snabbis :) sen bar jag av till maria baby och duscha eftersom vi skulle kolla enköping's luciatåg. det var jätte mysigt, men vi fick skit platser. haha men vi garva åt det. som vanligt vart det lite mycke skratt åt oss själva vad vi sa osv. haha. Maria; faan! Alx; fan maria man svär inte i kyrkan! HAHA. sen gick vi ner på stan och jag köpte min mat för kvällen, natur diet med smak av wildabär' mums. sen hem till rosie och tobbe där jag tyvärr inte kunde motstå deras mat, den e så god! sen fick jag skjuts upp till anjana där det va ferre. jag hade sagt att nej jag skulle ju inte alls dricka osv. det sluta med att jag drack whiskey:O  men kul hade vi. jajamen!





Söndag.
vakna upp hos bby bakfull som ett as. jävla whiskey! mami kom och hämta mig, skynda mig in i duschen hemma, vi skulle åka halv 4 in till anjana. väl hemma hos henne så va hon inte alls klar, men vi hann med buss och pendel. vi var helt uppe i varv, mådde illa som fan båda två. väl framme i sthlm, var det bara att slänga i sig maten, det börja 7. så vi hade ingen tid till annat. men när vi väl var framme så ser vi att det inte alls börjar 7, det börja 9. vi hade sett helt fel, stress i onödan. men iallafall så hitta vi inte först så vi lalla runt där och leta efter vart vi skulle, til slut fråga anjana en han sa att det låg vid torget, GRATTIS. det var där, precis framför vi hade stått och vi hade inte sett, blinda eller vad?! haha. men iaf vi bytte skor sen gick vi in på debazer. var först inte alls mycke folk. men när klockan var 9 börja det bara bli mer och mer. tillslut var så var man ihop satt med sceenen. haha vi hade ju klart bäst platser. vi stod längst fram på sidan av men det var gryyyymt. var en as-skön DJ som spela innan, såg ut som Ne-Yo :O  helt galet, en snyggare version ohyes! Rebstar var förband, var helt galet där med, ena såg ut som rolle och den andra som mohammed fandi. haha knäppt kopior!  dom spela några sköna låtar och tagga en mer till Trey. Sen så börja rebstar på without u sen kom Trey in springades till refrängen. alla vart heöt galna (jag och anjana med)  vi var som 12åringar den där dagen. men vafan spela roll:D Trey var as-grym på scenen, sjöng bra live och sjöng verkligen till oss som stod där med perfect inlevelse. vi dog. jag svär han kåta upp varenda tjej där inne. sen kom det, han var ca: en halv meter ifrån oss, jag står med mobilen, alla sträcker fram sin hand anjana med, jag oxå tror jag? men alla knuffades hit och dit så han tog inte i våra, då kom det plötsliga han kolla rakt in i anjana's ögon och sträckte ner handen igen enbart för henne. ohmygod vi dog han tog även min. shiit då var vi crazy som på julafton. hahahahahahaha.  sen han tog av sig mer och mer kläder. vi var as-nöjda.  vi kvart i 12 typ var allt slut. vi gick och hämta sakerna osv. väl utanför ska anjana byta skor. då kommer mohammed fandi(han i rebstar)  går förbi flörtar lite jag vart som 12år igen haha. sen iaf ser jag Trey's manager och jag säger: angie Trey's manager, vi går mot dom, sen ser vi hur Trey kommer ut från tunnelbanan, jag skriker till och anjana hamna i chock. Han vänder sig om och ler sitt porriga leende och säger hej. aso ni förstår inte hur galna vi vart. rena rama julafton! :D hahah..   sen vi går och köper dricka osv. det ÄNDA vi prata om var trey. han var sjukt bra. Bästa på länge! sen vart det lite snusk när ett snubbe stod och spydde på t-centralen men det är ju inte ovanligt..  sen åkte hem till baby och sov as gött!  :)





Måndag.
Hade körlektion 11.15 trött som ett as, hes dessutom. men lektionen gick asbra! hel nöjd med att det går så mycket frammåt nu. känns kanooon! Efter den tog jag ett varv på stan och bara kolla lite vad som fanns, hitta ett par snygga skor som är ett måste, svart plattå/pumps så najs. höga klackar oxå ;) me like!  sen tog jag bussen till baby. och han tyckte han var jätte rolig när jag skulle låsa upp så stog han och höll i så jag trodde jag vred åt fel håll, men jag kom på han ;) haha sen vart det lite käk sen deck i sänge, så trött. sen vid 4 ner på stan och handla lite jul klappar med MM (mormor) känns skönt att allt börjar ordna upp sig, är alltid så nervös att jag inte ska hitta nått till nån hata att köpa saker till folk som redan har allt. usch och fy. sen åkte jag hem med mami och sen dess har jag bara legat ner i sängen. snart ska jag fan sova orkar inte hålla ögonen öppna längre hahah..  Men iaf detta var mina dagar:D BÄSTA! Pusshej!

goodmorning sunshine!

Igår var det då idol kväll hemma hos mig, fast det vart bara mami, bby och jag :p haha, men iaf den bästa vann ohyeah! kevin är så jävla bra, man kan ju döda för hans röst! så man var ju skit-nervös när dom stod och skulle dra ut på tiden innan dom kunde säga vem som vann.. haha.   jag blir alltid nervös för sånt där:P   hahah    men som tur var så vann den bästa, han har vart bra varje fredag! hoppas att hans album går bra! :)



Idag så är det en fulldag. nu ska jag strax gå ner på stan, kolla match osv. sen träffa molle kanske snacka lite skit. :) saknat molle-mus j ä t t e  mycket. sen blire att åka hem och duscha hos maria, eftersom vi ska vara så roliga att gå och kolla på enköpings lucia-tåg i kyrkan :D  m¨ste ju se om dom sköter sig iår ;)  om jag ska vara ärlig så saknar jag lucian lite, jag älskar ju att sjunga osv. men förra året var det sista året för mig.  men efter vi vart på lucia-firande ska vi dra oss upp till anjana som har fest idag, ooohyeah. men lilla jag ska gå dit nykter? men det ska bli as-najs.
nej nu ser jag att klockan är as mycke så nu måste jag kiila. Pusshej♥




enköpings luciatåg 2007, man var ju vacker:) noooot.


<3





G o d n a t t  ( :

:)

ibland är det så kul, duvet när man är heelt ensam i sitt rum så kommer man på hur man bara garvar för sig själv åt patetiska saker. haha heelt galet.  sitter just nu och små ler lite åt massa kul man ser på internet. haha gillart!  förstår inte hur man kan vara patetisk, iaf inte på detta sättet. men iaf jag bryr mig inte :)  aldrig jag skulle lägga ner energi gudnej, jag har mitt liv att leva, det räcker gott och väl för mig. jag trivs i mitt liv nu, har allt jag vill ha, ser ut som jag vill osv. (okej ska inte ljuga inte heelt nöjd med vissa delar av mitt utseende, men what a hell! )  haha. så just nu känner jag mig ruggigt stark så kom inte och försök med nått nu :)  höhö   cuz' I don't care!

-.-

Idag var jag på praktiken igen, kändes ganska bra när dagen va slut att man hade orkat. :)  mår fortfarande inte alls så bra, menmen..  Idag har jag vart på banken och trixat lite sen även kört med papi, as-kul. iaf när man tar rondellerna ;) HAHA.  sen hämta vi mina systrar och vi åkte och käka. sry men jag har syndat!!! gaaah tränaträna NU!  papi älskar sibylla så det vart matdax där, ohnoo, jag kan ju inte motstå! men sen efter det handla vi lite och rasta vovven osv. mysigt!  sen nu är jag hemma hos mami och har as-tråkigt! kan det inte bara hända nått? ajaaa...  träna snart iaf.  sen saknar jag min älskling, inte för att det var allt för länge sen vi sågs men iaf. han är besta B E S T A.  wiiihoooo... ♥



bradär

eftersom att jag är så jävla bästa så ställer jag klockan på 7 och tänker att jag ska göra massa på morgonen som t.ex. ta bussen som går vid 8. men nej jag låter mobilen ringa om och om. men jag hade heelt glömt bort att efter en timma slutar klockan att ringa.. smaaaart! jag vakna då nyss och mamma sov och jag vet inte vad hur ska detta gå, jag kommer ej hinna in i tid... sällan att jag försover mig alltså.. ska bli skönt med jul-lov fan, efter det ska jag bli dussi på att komma
i tid:) nej nu ska jag borsta gaddarna sen blire att stressa like usually! Pusshej





btw;  I love u ♥

Ooooh

gaaash hur kan jag ha glömt att jag ska fan på TREY SONGZ på söndag! :D bara 4dagar kvar nu, ska bli så kuuul!
Jag och anjana kommer dööö han e så snyyyyyyggg och så beauti! jummi...


hihi

Nu har vi då fixat blogg till lilla maria, namnet vart íaliciouss.blogg.se ;D haha  så nu får ni ta och spana in henne's blogg! :D 
Nu ska vi fortsätta busa, men ía har sendrag just nu och sitter och skriker xD och jag bara skrattar! hah snäll jag e! höh
höres senare. Pusss



Vi bjuder på dessa ;D



Onsdag

Idag har jag vart hemma från praktiken, orkade verkligen inte imorse. mådde illa och kände att jag måste sova bort detta. men det var bara bra ett tag på dagen, nu börjar jag känna mig snurrig igen osv. men iaf sitter i Maria säng och vi har nyss promenerat till kvantum :)  nu vet jag inte vad vi ska hitta på men alltid nått hittar vi på :D  höhö... Hittade dessutom lite roliga bilder på hennes data:D haha  .   PUSS


 ♥  

idag. (;

Idag var dagen först ganska jobbig, sovit jätte dåligt osv. stressa som fan till bussen,  han precis som tur men fick gå på vid slb ist. har haft väldigt ont i kroppen känner mig ganska svag, men sandra på jobbet gav mig ett glas med naturdiet ( eftersom jag inte ätit en riktig måltid sen onsdags) efter den var det mycket bättre. så efter praktiken så bar mami och jag iväg och köpte sånna, så nu ska jag ersätta allt med dessa tills jag kan ätit riktigt igen. men det gör ju inget om man går ner lite mer i vikt, har redan gått ner 5kilo på en månad:D snart är jag nere i 40 igen. ohyes!  nu sitter jag här vid datan och thess (min katt)  är skit busig som vanligt haha. och snart ska jag läsa min kvaller/mode tidning jag köpt och få lite idéer, sen blire film-kväll hos mig(:  wiiie. Pusshej ♥



pic's från helgen


Detta är då Annika's julgran som vi klädde, skit-söt:D


mami äter av en del av det lilla-lilla julbordet som MM och jag gjorde (:


jag som leker nått'   haha


Och nu ska jag se denna underbara film igen, men  ä n t l i g e n  med svensk text!
GODNATT!


helgen! (:

Fredag!
I fredags hade jag praktik underdagen som jag slet på, helt död. på kvällen hjälpte jag mami med att laga mat som hon skulle ha med sig till lördagen, skit tråkigt, men lilla jag är ju så snäll! :)  sen så åkte jag hem till familjen johansson där vi spela monopol, och självklart vann jag! :D  av reeeeen skicklighet ;)  vid 12 gick jag och la mig, skulle jobbba dagen efter. sov gött som fan!

Lördag!
På lördagen började jag jobba 9, men jag kom lite sent var där halv 10 :P  det var ren kaos där jag var inte ensam om att ha kommit sent så det var lite panik med att hinna med allt, men eftersom vi är så grymma så klara vi dagen kanon:D  vid 6 sluta jag då körde simon hem mig! haha han är så skön!  :)    sen bar det hemåt till annika. vi klädde hennes julgran osv skit myys! (bilder kommer sen)  sen kom även anjana yeeeey:D  vi tog en liten promenad jag behövde cigg m.m.  vi är ju ganska sjuka i huvet så vi hade askul!  drog hem till annika igen, jag ville ju inte missa Britney Spears dokumentär:D  hon är så grym den tjejen.så stark personlighet!    Sen vid 2 slockna jag, sov dåligt som en fitta, man kan ju undra varför?  ajaaa.

Söndag!
På söndagen gick jag upp vid 1, mami hämta mig och vi skynda oss hem, vi skulle till mormor och ha julmys! vi var där till 7 ungefär. det var jätte gott mini-julbord och julfika :)  Love u MM! <3  Sen när jag kom hem prata jag med baby och åkte sedan dit. och nu måndag mår jag dåligt som en litenjävlafitta! 

Men en sak, ärlighet varar längst, kom ihåg det baby. är glad att du iaf var ärlig och berätta. duvet vi kommer klara det här älskling, för det ska alltid vara du och jag! <3  Jag älskar dig. jag bara längtar tills jag kan visa min kärlek fullt ut du är mitt allt ♥

fredaag

Idag på praktiken gjorde jag 400 ägg halvor :O  jag kommer drömma mardrömmar om dom. haha.  sen så gjorde jag även lite efter-rätter. mumsigt. men alexandra är duktig flicka och har inte ätit nå skit alls :D   kom hem vid 4 typ, då gick jag upp till jannice som skulle låna en kjol av mig, det vart asbra! :)  sen bar det ner till morfar där mami var. sen förbi anjana och lämna pengar kul att se min lilla tös! :D  sen nu har jag och mami lagat mat för 20st som hon ska ha med sig imorn till nått. jag har nu nyss duschat, as-skönt!  ska nu strax åka in till bby och bara ha en chill kväll! gött. för imorgon ska lilla jag jobba:( blääää hata jul-bord. har ätit julmat snart i 5 veckor är så less. men men, nu hoppar jag över de!  men nej röka sen fortsätta! :)  ha det gött. PUSSHEJ! :)





hahaha   jag dör.


<3



K Ä R L E K


:)

Idag har jag vart med baby sen var även jag och maria och sola. weey.  sen efter det så körde jag och papi, sen hem till baby igen. jag och maria har garvat ihjäl oss, vi har kollat på youtube och ja vi dog av garv! hahahah fyfaaan. har skrattat mycket idag, jäävligt mycket både med maria och med baby. haha :D   men iaf snart ska vi åka hem till mig och mysa. hihi.
Lööööööööv yooooooooou ♥



http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20
http://www.youtube.com/watch?v=6bo8S_c3jOo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TGIMG-9YVRg
http://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0
http://www.youtube.com/watch?v=_z2MiTW4jY0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=M9JuZyvXdwI
http://www.youtube.com/watch?v=wXGDOfHge3A


Detta är våran underbara humor:D haha.     I love it.

käärlek

Chris Brown - Superhuman 
Våran låt ♥

onsdagen

Just nu sitter jag i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig, tänkte slänga in mig där innan praktiken! :) 
idag efter praktiken ska jag träffa maria, vi ska sola, snacka skit och kanske ta en prommis, myyyyys! sen så ska jag även köra lite med papi! jag ligger i stenhårt nu ;)  höhö...   sen efter körningen ska jag hem till baby som han numera kallas ;)
haha love u.  sen så blir det nog till att sooova som en gud! :) hihi...   nej nu måste mami ha duschat klart klockan är fett mycket :O:O   STRESS!   haha   .     Puss!'




sovasova

Nu efter ha tränat osv ska jag äntligen sova :)  är sjukt sliten så nu äre bara ta på 2½män och bara njuuta! ;)
så godnatt alla! :) PÖSS




2006, lite skillnad ;O

älskling

Sitter just nu i min säng och pratar med min änkiiie, faaaan vad jag saknat dig! ♥  vi ska busa på lördag hihi, det ska bli skit kul att äntligen få träffa dig! :) hihi.    I love u ♥






(:

efter att jag nu skrivit tusen inläggoch inga kommit upp så har jag lite smått damp, men nu funkar det iaf. imorse vakna jag och ville inte alls lämna min säng, var sjukt trött mådde inge bra alls. tog tempen för att kolla, hade lite feber, men vikinga alex drog till praktik ändå :) var bara jag, camilla och malin på praktiken, mys och trevligt! sluta halv 2 sköntskönt! jag drog och hälsa på morfar satt där till 4 och myste tills papi kom och hämta mig. vi körde lite sen åkte vi hem och lira guitarr hero;D  gryym som fan nu ;)  sen bar det hemmåt till mami la mig i sängen på direkten har inte rört mig än, hahah. snart ska jag träna lite, får se om jag klara det med tanke på att jag inte är 100% frisk, men måste ligga i nu! nej nu måste jag ta tag i detta! hahah.. PUSSHEJ ÄLSKAR DIG! HAHA

godmorgon(:

åååhnej jag vill inte lämna min säng:( somna sent igår och därför så är jag skit trött idag. bläää.. drog ut på tiden nu imorse visste att mamma försovit sig så jag passa på att sova lite längre själv:D hihi... nu ska jag alldeles strax åka, hoppas på en bra dag :) nej nu ska jag ta en cigg sen så ska vi åka:) Pusss

godmorgon!

åååhnej jag vill inte lämna min säng:(  somna sent igår och därför så är jag skit trött idag. bläää..  drog ut på tiden nu imorse visste att mamma försovit sig så jag passa på att sova lite längre själv:D hihi... nu ska jag alldeles strax åka, hoppas på en bra dag :)  nej nu ska jag ta en cigg sen så ska vi åka:) Pusss



I love you:*

hahaha


.

jag är så less på den här skiten nu.

He's back! :D

Ohyes Trey kommer nu ÄNTLIGEN till sverige:D  och tack vara min anjana så kan vi gå:D  så kuuuul det ska bli!
det står även: Support Rebstar;   det betyder då att han kommer sjunga without you!!!! :D
så söndagen den 14/12 gäller de! lääääängtar!




Måndag

Imorse gick jag upp kvart i 8, hade körlektion. var trött som fan, heelt sjukt trött. Körlektionen gick inte alls så speciellt bra, var helt okoncentrerad för jag var så trött. håller även på att bli sjuk:(    men jag klara av momentet iaf:) inte långt kvar nu alltså! efter körlektionen gick jag hem til besta, somna som en björn efter jag käkat lite frulle. vakna sedan efter att mormor ringde vi skulle äta lunch och fixa med pengar. hade det jätte mysigt. love you MM <3   sen åkte jag och sola och fika lite. ska bli neger till nyår fan;D  så nu äre bara att ligga i. ska även gå ner 5kilo till!! ett måste!  men iaf nu ligger jag i sötnosens säng och kollar 2½män. BÄSTA!! PÖSS




Baby can you listen to me?
I wrote this to you
 This time I'll be true
You know I can't live without you here
 Is not in my world, not ever again
Will I be the one that's not your friend




RSS 2.0