skinny bitch

nu säger jag god natt, och jag bara längtar efter måndag och ledighet!
 

slut som artist.

har nyss vart ledig från torsdag-tisdag och nu igår började min mördar vecka!  jobbar 11-20 ons-sön!  är redan helt slut haha! det enda jag kommer göra nu är att sova och jobba, kul liv! men pengarna rullar in och det är ju aldrig fel ;)  har blivit så duktig så har börjat lägga undan pengar, det har jag aldrig lyckats med! så vi får se om jag lyckas få pengarna att ligga kvar eller om jag kommer nalla ifrån sparkontot som jag alltid gör! ;)
 
nej nu måste jag börja fixa mig för jobb! :)  Pusss
 
 
Elias ♥ 

enköping!

äntligen hemma i den lilla hålan! ♥ började torsdagen med lunch med mormor, hon är bäst min mormor! sen vart det att glida runt lite med madde i hennes racerbil ;)  saknat bästis!  sen på kvällen vart det att se älskade twilight med mamma på bio! den var så braaa!! sen igår så klippte jag mig på morgonen hos bästa matilda, hon klippte av ca, 15 cm så det känns jätte kort nu! :( men det behövdes och mitt hår växer så sjukt snabbt nu så att det gör inget! köpte lite grejer som ska vara vårdande för håret också när jag ändå var där! :)  sen tog jag och gick till farmor och käkade lunch, köpte med mig bakelser till efterättoch fy så mätt jag vart!!  farmor hade köpt ny bil så vi åkte ut på landet och tog sen en höstprommis!   på kvällen vart det vita elefanten med sara och daniel sen alkohol hemma hos dom med maxare! så kul att vara tillbaka med dom!!  vi skrattade alldeles för mycket och skrek så idag är jag jätte hes och mer förkyld än någonsin så inget bröllop för mig! inge fräscht att sitta och hosta och snora bland folk sådär!  kanske var lite extra dumt att röka i bara linne på all in! hehe.  så ska strax träffa syrran som ska ta hand om mig sen ikväll ska jag nog mysa hos pappa! :)  ja detta har jag gjort hittills, kommer nog hända tusen saker mer innan jag åker hem om jag känner på mig rätt! ;)  men det är kul att vara hemma igen :)   men ska bli skönt att lägga sig i soffan med elias på måndag kväll också! :)
  Puss
 
 

the greatest thing you'll ever learn

ligger redan i sängen efter två långa dagar på jobbet! har även huvudvärk och halsont. :(  hoppas inte jag blir sjuk då jag har så mycket planerat nu när jag kommer hem till enköping.
Bio på torsdag med mamma, middag med mina gamla arbetskamrater+utgång på fredag, bröllop på lördag och fira farmor som fyllt 70år på sändag och måndag åka hem. ja en fullspäckad helg, så snälla gud låt mig få vara frisk!  har idag inhandlat lite till resan hem då jag kommer åka själv så måste jag ju ha nått att roa mig med! ser inte fram emot 5 timmar på ett tåg som dessutom går 06,25 från station här... men vad gör det när jag ska få träffa familj och vänner! :)  nej nu orkar jag inte skriva mer, slut på ord! Pusss
 
I love you mami! ♥

en vecka kvar!

yes idag är det en vecka kvar tills jag får träffa mina älskade vänner och min familj igen, längtar så! <3 strax ska jag dra iväg och jobba, det är min tredje och sista stängning den här veckan! skönt. sen imorn är det min lediga dag den här veckan så då blir det lite shopping och god mat! sen är det jobb lör-ons! så min helg kommer bli helt lugn! :) nu är det dag att kila, Puss!



andra november

äntligen fredag och jag är ledig hela helgen, lycka! så idag har jag mest degat på dagen och strax ska jag iväg ner på stan för att spela biljard och dricka lite! kul att det finns lite mer här att hitta på en i enköping, det är ju samma sak där hela tiden! så idag ska jag njuta av Lund. bussen går strax så måste skynda mig för att fixa till det sista! Puss


RSS 2.0