tisdag!

Idag har jag haft körlektion som gick skitbra! klara av 2 moment till, inte långt kvar nu känns det som ;D efter det gick jag och sola och fick lite värme, så kallt ute :O sedan efter det träffa jag molle och även annika :) Molle skulle hem och fixa lite medans jag och annika drog till vita och åt lite lunch, där vi vaart länge!! gud. Sen som kom mami och då tog vi en tur på stan köpte lite saker som vanligt. (a)  Sen bar det av till annikas papi sedan hem och färga mitt hår. det vart KATASTROF!! ooohmyygooood. Men vi får väl se vad folket säger imorn. annars om alla tycker att det är nasty så blir det helt svart heela skiten. men iaf sen vart det donken med annika där vi lalla runt. alltid mys med dig hjärtat! :)  sen nu sutter man här och är trött och sliten och pratar med evelina, så kul att prata med henne, var såå länge sen vi sågs nu alltså! :(  miss u!!  nej man kanske skulle ta sig och gå och sova så man pallar med dagen imorn, för den kommer va skiit dryg!! Pusshej! ♥







--

u wont see me cry,


 

sööndag

Usch idag är den segaste dagen!! blää, hatar söndagar!! Vakna vid halv 2 idag hur sliten som helst, somna inte förän 5 imorse!! :O fyfaaan... Och imorgon är det skola igen, allt går så fort.. men sista året så det är bara kämpa! Fast har mycke den här veckan, både i skolan och i övrigt. Se om man orkar röra på sig snart och träffa tjejerna kanske, men vet ej om jag pallar. :P   Men snart måste jag gå ut med Harry i det fina vädret..  måste röra lite på fettet ta bort all alkohol ;D HAHA
Men nu ska jag ut och blossa sen gå ut med Harry,    Pusshej ♥

Så pigg är man efter stöök på Joarblå, HAHAHA



Ne-Yo - Miss Independent

fredag/lördag

Idag så har jag och pierre vart hundvakt medans mamma va ute och stökar;D Jag lagade lite mat osv. sen kolla vi fotboll och film, var mys fast jag var jätte trött efter gårdagen!! Usch är väldigt sliten från igår, men jag hade det jätte trevligt :)
Igår så var vi hemma hos annika och chilla lite innan vi skulle dra ut, vi satt och drack snacka skit och fixa oss, var ganska skönt att bara ta det lugnt innan utgång :)  Jag ville inte vara allt för full så jag tog det lugnt med drickan, iaf i 2 timmar sen så vart det som vanligt att lilla alexandra dricker alldeles för mkt sprit, ajaj!! Men det gick bra på oktoberfesten ändå ;D Träffa massa glada vänner, alltid najs med liten stad ;)  Men vi 3 så var det nog för min del, vi gick upp på torget för att handla mat, det var jue vääärt, skiit mycke folk och jag vet inte vad.. det tog en evighet och jag ville bara hem och ha nudlar.. HAHA jag tjata som fan för dom där nudlarna men när vi väl var hemma så ville jag bara sova var heelt slut klockan var ju över 4, och jag hade vart uppe sen 7 den dagen :O  Men jag sov bra sen då iaf! Vakna vid 1 och var inte allt för bakis, mest nå knas med mitt huve, sen ont i min fot som en tjockis trampa på!!! :@  ååh alla trampar på den, har fan redan spricka!!  Men men vill man stöka så får man tåla lite! ;D  Men iaf tack girls för en najs kväll igen :) 
Nu ska jag sova för klockan är fan 3 och jag pallar inte mer! Pusshej ♥



?

bevis på att du är kär

♦ Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
♦ Du kan läsa sms från personen om och om igen
♦ Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
♦ Bara av att höra hans/hennes namn ler du
♦ Du kan sakna personen fast ni precis har träffats
♦ Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
♦ När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
♦ Du älskar att känna personens lukt
♦ Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
♦ Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

life is crazy

Jag älskar när folk tar åt sig av min blogg, det är underbart. iaf när det inte änns är till dom, alltid häärligt!!
Men iaf livet leker och idag är det fest, stöök det gillar vi ;D  höhö
Nu på morgonen har jag haft körlektion, skiit dryygt på min lediga dag. Men iaf snart ska jag träffa mormor och mamma, vi ska gå lite på stan, få lite nytt, sen ta en fika! alltid trevligt!  Sen hem till mami och fixa och trixa lite sen träffa bobbo :) 
Sen ner på joar och stöööka som alltid ;D höhö............    Naj nu pallar jag ej mer så ska kolla tv bara! Pusshej ♥


<3



Chris Brown - Forever


Barnvakt!!

Jaha, då sitter man här och ska vara barnvakt åt systrarna då.. Inte föratt dom behöver ha nån egentligen, men men :P
Det är iaf tråkigt när man vet att vännerna är ute och röjjer!! Men iaf, jag ska röjja imorn ;) höhö.. Men kvällen har bestått av datan, datan och datan, guuuud vad härligt!!! NOT!!   Men jag hoppas på att träffa Carro sen när pappa kommer hem, som typ är vid 10! :) Saknat min PippiLotta!! höhö... Men naj, nu har jag inge mer kul att berätta som händer här, inte för att det är nå kul jag skrivit men iaf ;D HAHAHAH....  PUSSHEJ! ♥

                       


Snart kommer jag säkert börja lyssna på din skit, men vem sa att jag skulle förstå den?




♥  P.C  ♥

tors.

Jaha, då sitter man ute på landet hos mamma och ska tvätta lite! SKIT tråkigt, men så äre. Vakna imorse utav att mamma ringde och väckte mig kvart över 9:O Driver hon med mig eller ?! Men iaf så hon kom och hämta mig halv 1, inte kul!
Så nu sitter jag här och bara degar och har en skit dryg hund som sitter och flåsar vid mig, blää!! Hade jue hoppats på lite sällskap men mamma har damp så hon kom tidigt. but that's life.    Idag ska jag även vara barnvakt, usch inte kul. värt att vara barnvakt till barn som inte är hemma? hmm... Men nej nu ska man inte vara negativ, iaf ska dra ut en sväng med flåset nu...  God bye!! :)

Onsdag!

Idag har man då haft en menlös dag i skolan. Imorse så skjutsa Jasmine mig till skolan, vi kriga för att komma i tid. Vi kom till skolan 35 skitbra! Sen när klockan var halv så hade inte våran lärare kommit, vi tänkte vi väntar till 9 då har vi iaf väntat en stund:P Sen när klockan var 5 över och vi skulle gå, då kommer våran lärare:O Jag och Ida kuuta så han inte skulle se oss, heela klassen sprang, HAHA. Efter vi kutat gick vi till caféterian och satt oss och käka frulle, fett gott:D där var vi då till klockan halv 1:O skiit drygt!!! Sen hade vi svenska/samhäll vi kolla bara film, sen sluta vi 2. Skön dag :)
Nu sitter jag här och ska snart äta lite, sen vidare till Änkiie vi ska ha mys kväll, med lite sällskap ;) höhö
Igår färga jag även håret, vart kaanonisch ;D så nu är jag brun/blond ;)


Ciao :)

en tråååk tisdag!

Alltså jag lackar, när folk kommer och snackar om saker dom inte vet går jag loss!! alltså jag är inte dum, jag vet att jag inte kan ta nån annans plats, men vafaan snälla skärp dig nu, är du barn... bara för jag är blond är jag inte dumihuvet, snälla!!! JAg vet mkt väl vad som händer just nu, jag vet allt även fast ingen tror det. sorry bruden, men det finns mkt du inte vet, så öppna inte din käft!!!



Okej, nu ska jag sluta dampa;D Snart ska ja dra ner på stan och köpa hårfärg, känner för att fixa till frillen lite, sen ska jag även träna, man vill ju inte va fet, höhö. Ska bara få tag på annika först, hon vill ej svara :O hehehe... Sen så få vi se vad kvällen bjuder på ;)


Frida "freaky" Gerhard <3

åååh vad jag saknar min freaky!! Nu har vi inte träffats på en evighet, jag längtar så mkt till vecka 44, då kommer jag till dig nere i göteborg:D:D åååh vad kul:D Jag saknar alla våra fester vi hade alltså, alltid såå galet:D och ibland lite för;) hehe
Men nu blir du stor flicka så då kan vi ha galet ute oxå;) höhö... Nedräkning 6 veckor kvar!!!!!! :)  ♥



 







:)

Okej, den här helgen har vart heelt skum... började med att jag hade en körlektion vid 8.45 i fredags som gick åt helvete, HAHA.. behöver vi inte prata om:P Sen var det solarieöarna som gällde.. Sen hade man en heelt seg dag i skolan utan smink och lodar kläder;) KANON!! HAHA.. Efter skolan gick jag och Annika hem till henne och börja fixa oss för kvällen.. Jag vart klar snabbt sen satt jag och vänta på Pierre som skulle äta med mig, men det toog en jävla tid:P höhö, men till sist vid halv 8 typ så var han klar. Hann ta en grogg sen var det att gå och käka, men då var jag inte hungrig längre så han åt pizza själv, han försökte mata mig men det gick inte bra:P höhö.. Sen gick vi till Annika där vi drack och hade det trevligt!! :) Mohammed som gick ivåran klass förut kom oxå:D höhö, sen drog vi när på Joar där det vart liiite för galet, too much för mig! PINSAMT men orka bry sig:P hehehe... drog sedan hem när joar stängde det tog dock lite tid att komma hem(A) hahahaha... Men hem kom jag iaf och jag somna som en guuuud;)

Lördagen börja katastroooooof, ååh herregud! Vill inte ha den morgonen igen:P  men men så äre.... Låg i Annikas soffa heela dagen typ, skit skööönt!!  Annika och anjana beställde pizza och kebab, jag kunde ej äta något sånt, men hade tur att pierre kom med fil till mig, det ända jag kunde äta:O tack sötnos! Sen vid 5 åkte Annika till uppsala för att tattuera sig. :) jag malou och anjana fortsatte att bara dega:P Mot kvällen vart vi hungriga så jag och anjana och malou drog till vita elefanten i luffar kläder hahaha, så kuul... Var gott medans man åt, men inte efter!! USCH, vart så mätt:O sedan drog malou hem, hon skulle till sthlm. :( Jag och anjana drog hem, jag mådde skit!! Påväg hem så ringde gabbe, johannes och gabriel, det skulle komma förbi och säga hej:) Sedan kom även gabbes tjej förbi, trevligt!! NÄr dom sen åkt hälsa toto och jamal på en stund oxå, sköönt att bara ta det lugnt och snacka lite skit med folk! :) Sen mot kvällen kom Pierre, vi kolla på en film jag trodde var bra som inte var de:P HAHA, fan då att jag alltid väljer fel:P haha, ajaa, det gjorde nog inte så mkt:P Jag och anjana kolla på en film sen oxå innan vi skulle sova och den var bra iaf;D hihi  

Söndagen var bara dryg, sov till halv 1, gick upp städa åt mat handla mat. Sen kom mamma hon tvinga mig till stallet skiiit dryyygt men träffa Emma där satt det var kul då :) Efter vi vart där så åkte vi och handla lite mat som vi åkte hem och laga sen, vart skit gott :D Och nu sitter jag här och ska plugga, men orkar ej!! såå trååååk!!! men man måste ju!!

Nu nästa helg äre oktoberfesten, ååh herregud säger jag bara! men det blir nog kul:P höhö.... 
Nej nu ska jag plugga!! hare bäst, pusshej!

my all<3

I am thinking of you In my sleepless solitude tonight If it's wrong to love you Then my heart just won't let me be right 'Cause I've drowned in you And I won't pull through Without you by my side I'd give my all To have just one more night with you I'd risk my life To feel your body next to mine 'Cause I can't go on Living in the memory of our song I'd give my all For your love tonight Baby, can you feel me Imagining I'm looking in your eyes I can see you clearly Vividly emblazoned in my mind And yet you're so far Like a distant star I'm wishing on tonight I'd give my all To have just one more night with you I'd risk my life To feel your body next to mine 'Cause I can't go on Living in the memory of our song I'd give my all For your love tonight I'd give my all To have just one more night with you I'd risk my life To feel your body next to mine 'Cause I can't go on Living in the memory of our song I'd give my all For your love tonight Give my all for your love Tonight ♥

sömnbrist!

ååh, kan ej sova! tänker alldeles för mycket på dig. Det är så mycke frågor, känner du som jag, jag känner jag som du? Usch vad jag hatar sånt här... Men med tiden så får man väl veta hoppas jag, annars kommer jag bli galen!! men iaf, ja måste försöka sova! usch är så trött så jag mår illa:O ändå kan jag ej somna.... Men nu ska jag iaf ge det ett försök till. sov gott alla, för det ska jag nog iaf göra!!     Pusshej!♥

------

There was a time I packed my dreams away Living in a shell, hiding from myself. There was a time when I was so afraid I thought I’d reached the end. Baby, that was then. But I am made of more than my yesterdays. This is my now, And I am breathing in the moment. As I look around, I can’t believe the love I see. My fear’s behind me, Gone are the shadows and doubt. That was then. This is my now. I had to decide. Was I gonna play it safe? Or look somewhere deep inside, Try to turn the tide. Find the strength to take that step of faith? This is my now, And I am breathing in the moment. As I look around, I can’t believe the love I see. My fear’s behind me, Gone are the shadows and doubt. That was then. This is my now. I have a courage like never before, yeah. I settled for less, but I’m ready for more. Ready for more… This is my now, And I am breathing in the moment. As I look around, I can’t believe the love I see. My fear’s behind me, Gone are the shadows and doubt. That was then. This is my now, And I am breathing in the moment. As I look around, I can’t believe the love I see. My fear’s behind me, Gone are the shadows and doubt. That was then. This is my now. This is my now.

Hoppashopppas!!

Idag har jag vart med mamma och kollat på ett hus, det var fint och stort! Mamma har massa planer på det! :)
Efter vi kollat huset så gick vi till Maria mammas kompis och fick fika :) Gott gott! Sedan bar det hemåt för att laga lite tacos, så underbart! Känns verkligen sköönt att vara hemma hos mami igen, heelt underbart! Har saknat mami :(  ♥

Nu är det bara 2dar kvar tills pappa och syrrorna drar till paris, ska bli sköönt!! Kan jag göra lite som jag vill (A) höhö
kommer bli en lååång helg:D  Men naj, nu ska jag gå ut en sväng! tjing


It's like the world just disappears When you're around me,





Freaky Friday

Hellooo!!
Fredag vart kanoon, började kvällen med att jag cykla till Malou där jag duscha och fixa mig, medans lagade vi även sushi, det vart as gott:D Förutom att jag la på liite mycke wasabi, hahaha... Efter maten så drog vi på musik och tog fram spriten:P
Vi dansa fixa oss och dracka, hade skit mysigt!!! När vi var klara drog vi oss ner på stan, Anjana drog hem, skulle byta skor så vi skulle mötas i vattenparken, men när vi kom till bacho så kom Malou på att hennes leg var hemma, :P Så hon fick cykla hem, Höhö... Sen så mötte vi Anjana och droog till joar:P  Men så tyyypiskt när vi ska ställa cyklarna hos morfar så ramlade Anjanas cykel rakt på min fot:( troligen en spricka:/ Men jag tog en sup skrek lite sen var det över för stunden:D
Tyvärr så sluta kvällen lite kaos för mig mådde inte så bra:( Så vid 2 så började jag traska hemåt, skulle hämta cykeln vidstation, men träffa först Chabo.. Så det tog lite längre tid en jag trott så var hemma 5:O Men iaf det var kul så länge man mådde bra:D:D Längtar nu till helgen som kommer, jag är själv hemma ;) höhö men nej nu ska jag fira pappa/syster som fyller år!! Hade, ciao ciao!! :)


kriiigareeeee

Japp, då har man vart ute och krigat i en timma med malou, vi sprang som fan:P HAHA
Hade en jätte trevlig stund med snuttan! Men iaf efter vi krigat i en timma ute, så tycker malou
att vi ska fortsätta krigar hos henne och göra sit upps och grejjer ;O hallååå jag är lat, men hur det
gick får ni själva gissa:P HAHA, men iaf, nu är jag möööör och ska sova! Pusshej!!


Galeet...

Den här veckan har det hänt mycke i mitt liv, och det har bara gått 2 dar:O
Igår så var det en skön dag i skolan, sedan bar jag hemåt med sara för hon
skulle hjälpa mig att packa. Sedan på kvällen så kom pappa och hämta mig
så nu har jag flyttat till han. Det är många blandade känslor kan man säga,
men jag hoppas absolut på det bästa!

Sen idag har vi vart lediga, så jag och jasmine träffades imorse klockan halv 11
för att dra ner på stan och sola och äta lite gått :) Fast det vart lite sho:pping oxå (A)
Sen så har vi även haft lite reggar runda med hennes bil, HAHAHAHA, det var
craaaazy :P Men sånna är vi ;)

Sen nu ikväll så ska jag ut och springa, mitt nya liv ska börjas idag:P hehe
Jag ska även kanske träffa bobbo :D höhö.... Sen alldelles nyss så upptäckte jag att
massa filmer har försvunnit från min data :O JAG BLIR GALEN!!!!! men men...
ajaa, nu ska jag plugga vidare:P hehe
Ciao ciao   ;D




you are my sunshine♥


JobbaJobba

Idag ska jag och Jasmine jobba på ett bröllop, det ska bli ganska roligt :)
Hon kommer alldeles strax och hämtar mig, vi ska börja klockan 2, och
dom trodde vi skulle bli klara efter 3 inatt:S men men, vi ska stå i baren då
och det är najs;) höhö....  Brölloppet håller till i Ekolsund,där vi ska servera
allt från välkoms drinkar till mat och sedan tårta och sprit ;D hehe
JAG KOMMER VA DÖD IMORN!!! ;P
Nej, nu ska jag fixa det sista innan Jasmine kommer :)
Massa Kärlek


( Jag och Jasmine, jag är brownie ;D hehe )

P ♥

---

God damn you're beautiful<3

everything'

Vad skulle man göra utan sina vänner? Utan dom är man INGET!!
Är så himla glad att ni ställer upp för mig när jag har det svårt,
är så glad att ni hjälper mig genom allt!! Ni är det bästa jag vet.
Jag älskar er
J.L - A.L - A.D - P.C - M.J - M.L - A.K

<3

I don't know what it is, but I think I'm falling in love ♥


RSS 2.0